Fohhn Audio

DEICHMAN BBLIOTEK OSLO


MODERNE LYD I MODERNE ARKITEKTUR

Deichman Oslo


Visuelt diskre og minimal strølyd til omkringliggende områder.


For å unngå for mye forstyrrelser til de umiddelbare tilstøtende områdene i biblioteket, valgte Deichman å bruke Fohhn Beam Steering teknologi. To stk Fohhn Audio LFI-130 på hver side av den transparente LCD skjermen med en separat subwoofer integrert i møblementet..

Hello world

Fohhn XS-22 sub


Integrert sub i eksisterende møbler.


Det var viktig for Deichman med en visuelt diskret installasjon.

Fohhn er asosiert med ledende teknologi kombinert med utsøkt design og lydkvalitet. Fohhn aktivt styrbare høyttalersystemer samt deres design med muligheter for Fohhn texture og RAL spesialfarger gjorde det til et naturlig valg


Hello world
Hello world

Utfordrende akustikk


Håndtering av refleksjoner.


Fohhn sin spesial kompetanse:
Selv det beste høyttalersystem kan kun gi perfekt lyd, hvis det også er velegnet til rommets akustikk. Mange gange skal du håndtere lange etterklangstider eller refleksioner, som er vanskelige å kontrollere. Uansett om det er i en avgangshall, en stadion eller et kirkeskip - hvert sted har sine egne unike akustiske krav. Fohhn tilbyr skreddersydde løsninger for alle typer rom.Vanlige akustiske problemer:

  • Sterke refleksioner fra glatte overflater i vegg, gulv og tak
  • Lang efterklangstid
  • Dårlig tale klarhet
  • Comb-filter-effekter
  • Lydspredning fra uegnede høyttalere


Løsningen:


Den fremragende direktiviteten i Fohhns line source-høyttalere er en ideell løsning for vanskelige akustiske situationer. Lyden er meget direkte, og det er en betydelig reduksjon av den akustiske gjenklangen fra rommet. Resultatet: optimal lydkvalitet og taletydelighet for alle lyttere.


Produkterne i Fohhn Focus-serie er også utstyrt med den egenutviklede Fohhn Beam Steering Technology. Dette gør det muligt og programmere den vertikale spredning individuelt ved hjelp av software. Derfor kan lyden tilpasses mere fleksibelt og presist til rommets akustikk og situationens lydbehov. De produkter, vi tilbyr, spender over kompakte søylehøyttalere til kraftige modulære systemer for store arrangementer.

.